Chokladbollar är riktigt gott, alla gillar väl Chokladbollar? Här kommer ett supergott recept! Idag är det faktiskt Chokladbollens dag och därför måste jag såklart dela med mig av ett enkelt recept som går väldigt fort att laga! Man kan rulla dem i kokos eller socker, Man kan även doppa dem i smält blockchoklad eller täcka dem med marsipan som vi gjorde med våra Halloween-spökbollar. Men det är helt upp till er! Hoppas det smakar!
För att göra en sats Chokladbollar behöver du:

- 200 g smör
- 2 dl socker
- 6 dl havregryn
- 2 msk kaffe (kallt)
- 2 tsk Vanilla paste
- 1 msk kakao
- 3 msk O’boy
- Pärlsocker (garnering)
Gör så här:
- Blanda först alla ingredienserna utom kaffet och pärlsockret/kokosflarnen i en skål.
- Tillsätt sedan det kalla kaffet och blanda därefter ihop allt till en smet.
- Forma därefter smeten till bollar, cirka 3-4 centimeter i diameter och lägg dem på ett fat. Använd gärna en sked, så går det lite lättare att rulla.
- Rulla sedan de färdiga bollarna i pärlsocker eller kokos.
- Lägg dem på ett fat och låt dem kylas en stund, så är de färdiga att servera!