Jag vet inte hur det är hemma hos er, men här hemma får vi alltid rester över när det har ätits Tacos, det kan tyckas oundvikligt. Men helt ärligt, hur många anpassar sina portioner efter mängden matgäster? Såklart går det, men för det första känns verkligen inte särskilt kreativt och för det andra är det väl roligare att tillaga en härligt god Tacopaj istället för att äta samma rätt flera dagar i rad? Den här Tacopajen är såklart anpassad efter mina barns tycke och smak, och eftersom de föredrar att äta grönsakerna på sidan om, är det inte särskilt mycket grönt i det här receptet, men det kan ni självklart göra precis som ni vill!

Det viktiga är att ni får underbart god Tacopaj som uppskattas av både barn och vuxna och dessutom går att göra matlådor av i flera dagar!
Smaklig måltid!
Ingredienser 6-8 portioner
Pajdeg:
- Mjöl 4 dl
- Salt 1/2 tsk
- Bakpulver 2 tsk
- Smör- och rapsolja 1/2 dl
- Mjölk 1,5 dl
Fyllning 1:
- Taco färs ca 500 g (Tacokryddad stekt köttfärs)
Fyllning 2:
- 2 dl Crème fraiche
- 4 msk majonnäs
- 2 dl riven ost
- lite grovmalen svartpeppar
Så här gör du:
Förvärm ugnen till 250 grader C under tiden du gör pajdegen.
Blanda först ihop pajdegen tillsammans med de torra ingredienserna och rör därefter om mjöl, salt och bakpulver i en bunke.
Häll sedan ihop smör- och rapsolja samt mjölk i bunken och arbeta därefter ihop alltsammans till en deg.
Tryck därefter ut degen i en pajform, degen ska inte förgräddas.
Bred sedan tacofärsen över degen, den ska ligga som ett första lager.
Blanda sedan ihop fyllning 2 och bred därefter fyllningen över lagret med tacofärs, avsluta gärna med lite extra riven ost om det finns något över.
Ställ in formen i ugnen och låt grädda i 20 minuter.
Servera pajen tillsammans med grönsaker!